نشست خبری

نشست خبری دوازدهمین جشنواره دانشجویی نهال

شاهین دانشفر در نشست اعلام جزئیات جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال گفت: 4 خرداد و در مراسم افتتاحیه جشنواره که در ایوان شمس برگزار خواهد شد، بزرگداشت مرحوم علی حاتمی را خواهیم داشت.

وی افزود: البته دوست داشتیم در این مراسم علاوه بر لیلا حاتمی در خدمت همسر مرحوم حاتمی هم باشیم که متاسفانه در زمان برگزاری جشنواره ایشان در خارج از کشور هستند.
دبیر دوازدهمین جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال با اشاره به اینکه اختتامیه جشنواره نیز روز 11 خرداد و در ایوان شمس خواهد بود، گفت: امسال علاوه بر تهران همزمان در چهار استان و در دانشگاه های شیراز، گیلان، کرمان و قزوین نیز فیلم ها نمایش داده خواهد شد.
دانشفر اظهار داشت: در تهران سالن فارابی دانشکده هنر به عنوان کاخ جشنواره انتخاب شده است و همچنین فیلم ها در خانه سینما و خانه هنرمندان نیز به نمایش در خواهد آمد.
وی با بیان اینکه بعد از اعلام فراخوان 420 فیلم و 70 پوستر به دبیرخانه جشنواره رسیده است، افزود: از بین فیلم ها 13 اثر در بخش مسابقه داستانی، 6 فیلم در بخش تجربی، 7 اثر در بخش انیمیشن و 7 اثر در بخش مستند به مرحله نهایی راه یافته اند.
دبیر دوازدهمین جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال ادامه داد: همچنین 41 فیلم نیز در بخش خارج از مسابقه به نمایش در خواهد آمد.
وی جشنواره نهال را محلی برای دیدن و شنیده شدن آثار دانشجویان عنوان کرد و افزود: بودجه اندک جشنواره اجازه فعالیت بیشتر و بین المللی را به ما نداد اما امیدواریم با حمایت های بیشتر و بهتری که از تنها جشنواره دانشجویی در کشور می شود بیشتر بتوانیم تاثیر گذار عمل کنیم.
دانشفر با اشاره به اینکه درخواست های حضور فیلم های کوتاه دانشگاهی در خارج از کشور را داشته ایم، ابراز امیدواری کرد سیزدهمین جشنواره نهال به صورت بین المللی برگزار شود.

در ادامه این نشست امین مختاری مدیر روابط عمومی جشنواره نیز به برگزاری کارگاه های آموزشی همزمان با برگزاری جشنواره اشاره کرد و گفت: فرهاد توحیدی بخش فیلم نامه نویسی را در روز 5 خرداد، احمد الستی بخش فیلم تجربی را روز 6خرداد در دو جلسه صبح و عصر، محمد آلادپوش بخش شناخت لنزها را در روز 7 خرداد و از ساعت 14 تا 17 برگزار خواهند کرد.
وی ادامه داد: همچنین امیر اثباتی تدریس بخش طراحی صحنه را روز 8 خرداد، شهرام مکری بخش روش های شخصی فیلمسازی را 9 خرداد ماه و مهرداد اسکویی بخش روش های شخصی فیلمسازی را روز دهم خرداد از ساعت 14 تا 17 تدریس خواهند کرد.
مختاری خاطرنشان کرد: کارگاه های مهرداد اسکویی و شهرام مکری با همکاری انجمن سینمای جوانان برگزار می شود.
در پایان این نشست از پوستر دوازدهمین جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال رونمایی شد.
دوازدهمین جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال از 4 تا 11 خرداد ماه امسال برگزار خواهد شد.

عکاس: مجتبی نجفی