هیات انتخاب بخش پوستر جشنواره فیلم کوتاه نهال معرفی شد.
آرش تنهایی، ابراهیم کاشانی و مهدی فاتحی امسال به عنوان اعضای هیات داوران، آثار ارسالی در بخش پوستر جشنواره نهال را انتخاب و داوری خواهند نمود.

بر اساس این گزارش از بین هفتاد اثر ارسالی به دبیرخانه، شانزده اثر از دوازده طراح به بخش مسابقه راه یافتند. گفتنی است بخش پوستر در دو بخش اصلی و جنبی برگزار میشود که بخش اصلی مربوط به آثاری است که فیلم آنها در جشنواره حضور دارد و بخش جنبی مربوط به طراحان پوستر دانشجو که برای فیلم های بلند و کوتاه پوستر طراحی کرده اند.

آثار بخش پوستر همزمان در لابی سالن اصلی پردیس کاربردی دانشگاه هنر و خانه هنرمندان به نمایش در می‌آید.
همچنین عرفان سبزی پور، دبیر بخش عکس و پوستر این دوره، از حذف بخش عکس جشنواره خبر داد. وی دلیل این اقدام را کیفیت پایین آثار ارسال شده، عدم توجه به مقوله عکاسی صحنه و پشت صحنه و تجربه دوره گذشته مبنی بر نمایش آثار با سطح پایین کیفی دانست.

اسامی پذیرفته شدگان بخش پوستر:
حسین اسفندانی – بخش جنبی
آرمان صبوری – بخش جنبی
پردیس عزیزی – بخش جنبی
میلاد فداکار – بخش اصلی
حامد وقاری – بخش اصلی
همایون سراحیان – بخش اصلی
علی فراورده – بخش اصلی
محمد صادق دهقانی – بخش اصلی
مهدی رضایی – بخش اصلی
سید مهرداد موسوی – بخش جنبی
سهراب هیمن – بخش اصلی
حسام دارایی – بخش جنبی
سلمان اربابون - بخش جنبی

گفتنی است دوازدهمین جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال در دو بخش فیلم کوتاه و پوستر خردادماه سال جاری در دانشگاه هنر تهران برگزار میشود.