بخش جنبی جشنواره

تجربه‌هایی با فرم و مضمون، کلام و تصویر. آثار بزرگانی چون منوچهر انور (نیشدارو)، پرویز کیمیاوی (یا ضامن آهو، پ مثل پلیکان)، عباس کیارستمی (پنج)، کامران شیردل (تهران... پایتخت ایران است، تنهایی اول)، خسرو سینایی (شرح حال، سردی آهن، حاج‌مصور‌الملکی، گیزلا)، منوچهر طیاب (ریتم، ایران سرزمین ادیان)، محمدرضا اصلانی (جام حسنلو، چیغ).

فیلم‌هایی از اوایل دهۀ 40 تا اواخر دهۀ 80.

همراه با جلسۀ پرسش و پاسخ با خسرو سینایی دربارۀ آثارش (چهارشنبه ششم خرداد‌ماه، تالار فارابی، سانس پنج تا هفت) و پخش ویژۀ باد صبا اثر آلبر لاموریس با حضور مترجم و گویندۀ آن منوچهرانور (پنجشنبه هفتم خرداد‌ماه، تالار فارابی، سانس سه تا پنج).

دوازدهمین دوره جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال از چهارم تا یازدهم خرداد ماه به دبیری شاهین دانشفر برگزار می شود.