دوازدهمین جشنواره فیلم کوتاه نهال از چهارم تا یازدهم خردادماه در تالار فارابی دانشگاه هنر به‌عنوان مکان اصلی جشنواره و همزمان در خانه سینما و خانه هنرمندان به‌طور موازی برگزار خواهد شد. همچنین این دوره از جشنواره در دانشگاه‌های چهار استان کرمان، فارس، قزوین و گیلان نیز به‌طور همزمان اکران موازی خواهد داشت.
در این دوره از جشنواره ۴۱ فیلم در بخش مسابقه و ۴۰ فیلم در بخش خارج مسابقه به نمایش درمی‌آیند.
آیین افتتاحیه این جشنواره روز دوشنبه، چهارم خردادماه و در ساعت ۵ عصر در تالار ایوان شمس برگزار خواهد شد. همچنین در این مراسم بزرگداشت علی حاتمی با حضور بزرگان سینمای ایران برگزار می‌شود.

دوازدهمین جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه نهال به دبیری شاهین دانشفر از چهارم تا یازدهم خرداد برگزار می‌شود.