هیئت داوران

احمد الستی، سپیده عبدالوهاب، شهاب حسینی، شهرام مکری، فرشاد محمدی، سعید عقیقی و محسن هاشمی امسال بین فیلم های بخش مسابقه ی جشنواره ی نهال داوری خواهند کرد.

احمد الستی منتقد ، مدرس و کارگردان سینما می باشد. وی پس از دانش آموختگی در دانشکده هنرهای دراماتیک تهران در دانشگاه ایالتی تگزاس، واقع در دالاس ادامه تحصیل داد و دکترای خود را در رشته ی زیبایی شناسی سینما دریافت نمود. سپس مدیریت پروژه های پل1 و پل2 را بر عهده گرفت که تولید هفت فیلم کوتاه مستند و داستانی بود. وی همچنین سابقه عضویت در هیئت داوران جشنواره های متعدد داخلی و خارجی را دارد. دکتر الستی هیئت انتخاب جشنواره فیلم آمریکا در دالاس بوده و چندین جشنواره دانشجویی را نیز برگزار کرده است.

سپیده عبدالوهاب تدوینگر سینما فارغ التحصیل رشته کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد میباشد و فعالیت سینمایی خود را از سال 1382 در مقام تدوینگر آغاز کرده است. وی در سال 1385 سیمرغ بلورین بهترین تدوین را برای فیلم "خون بازی" از بیست و پنجمین جشنواره فجر از آن خود نمود. برف روی کاج ها، ملبورن، زندگی خصوصی خانم و اقای میم، کلاشینکف، مرگ ماهی نیز برخی دیگر از آثار تدوین وی میباشد.

شهاب حسینی بازیگر سینما می باشد. وی درسال ۱۳۸۶ برای فیلم محیا از جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، موفق به کسب دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد شد، و در سال ۱۳۸۷ در جشنواره بین‌المللی فیلم فجر برای فیلم سوپر استار سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را دریافت کرد. همچنین وی به خاطر فیلمهای پرسه در مه به کارگردانی بهرام توکلی و درباره الی به کارگردانی اصغر فرهادی بازیگر مرد برگزیده چهاردهمین جشن بزرگ سینمای ایران نیز شد. جدایی نادر از سیمین از دیگر آثار مورد توجه اخیر او در عرصه بازیگری است که مورد توجه منتقدین و مردم قرار گرفت.

شهرام مکری فارغ التحصیل سینما با گرایش کارگردانی در مقطع کارشناسی میباشد. وی همچنین عضو هیات انجمن فیلم کوتاه ایران در خانه سینما برای دو دوره متوالی است. مکری با فیلم کوتاه طوفان سنجاقک به شهرت رسید و توجه منتقدین را به خود جلب نمود. فیلم ماهی و گربه در سال 2013 جایزه بخش افق نور هفتادمین جشنواره فیلم ونیز را کسب نمود.

فرشاد محمدی دیگر عضو هیات داوران فیلمبردار سینما است. و آثاری همچون کلاشینکف، فرشته ها با هم می آیند، نهنگ عنبر، مستانه و رخ دیوانه را در کارنامه کاری خود دارد. فرشاد محمدی در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر برنده ی سیمرغ بلورین بهترین دستاورد فنی شد.

سعید عقیقی منتقد، فیلمنامه نویس، مدرس و کارگردان سینما است. وی فعالیت سینمایی خود را در مقام نویسندگی از سال 1379 با فیلم هفت پرده آغاز کرد. عقیقی همچنین فیلمنامه های صداها، موج مرده، هفت پرده و شب های روشن را نوشته است. وی تالیف و ترجمه ی کتاب هایی از قبیل دیرینه شناسی سینما، نگاهی به سینمای معاصر و سرگذشت آدل.ه را در کارنامه ی هنری خود دارد.

دکتر هاشمی نویسنده، کارگردان و مدرس دانشگاه هنر می باشد. وی فارغ التحصیل دکترای پژوهش هنر از دانشگاه هنر است. از مستندهای ایشان میتوان به ماکرو فتوگرافی سوسک برگ خوار نارون ، ملیله کاری و مینا کاری اشاره کرد. از ذهنیت تا عینیت در سینما، ماخذشناسی هنر و فردوسی و هنر سینما برخی از کتاب های نوشته شده توسط ایشان می باشد.

همچنین خاطر نشان می شود که خسرو سینایی امروز، چهارشنبه به نهال می آید.

خسرو سینایی برای نمایش فیلم های خود (شرح حال، سردی آهن، حاج‌مصور‌الملکی، گیزلا) و نقد و بررسی این آثار به نهال می آید. این سانس ویژه جشنواره ساعت  17 الی 19 در تالار فارابی دانشگاه هنر برگزار خواهد شد.