نهال

نشست خبری دوازدهمین جشنواره دانشجویی نهال

شاهین دانشفر در نشست اعلام جزئیات جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال گفت: 4 خرداد و در مراسم افتتاحیه جشنواره که در ایوان شمس برگزار خواهد شد، بزرگداشت مرحوم علی حاتمی را خواهیم داشت.

خبر فوری - فیلم های راه یافته به جشنواره اعلام شد

در آستانه برگزاری دوازدهمین دوره ی جشنواره فیلم کوتاه نهال به گزارش دبیرخانه به تعداد 41 اثر در بخش رقابتی و 40 اثر در بخش غیر رقابتی به مرحله نمایش این جشنواره راه یافته اند.

آغاز ثبت نام ورک شاپ های جشنواره فیلم کوتاه نهال

این جشنواره که برای دوازدهمین سال میزبان علاقه مندان است؛ قصد دارد به رسم هر ساله کارگاه های آموزشی را نیز همزمان با اکران فیلم ها برگزار کند.

" ارسال خلاصه فیلم - عوامل - عکس پروفایل "

قابل توجه متقاضیانی که خلاصه فیلم - عوامل - عکس پروفایل فیلم خود را وارد ننموده اند .

هیات انتخاب جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال معرفی شد

اعضای هیات انتخاب دوازدهمین دوره جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال معرفی شدند.

ساعت فعالیت دبیر خانه در روز ۷ اردیبهشت

متقاضیانی که خواهان " ارسال اثر " خود به جشنواره هستند توجه نمایند

اصلاح مدارک

امکان اصلاح مدارک در سایت وجود ندارد .

اطلاعیه دبیرخانه

بخش فیلم کوتاه جشنواره تمدید نخواهد شد .

اطلاعیه دبیرخانه

از زیرنویس کردن فیلم های فارسی زبان خودداری نمایید.